Londonas, miestas, garsėjantis savo turtinga istorija ir ikoniškomis įžymybėmis, taip pat yra viena įdomiausių pasaulyje kulinarinių sostinių. Jos maisto scena yra imigracijos, paveldo ir naujovių šventė – vieta, kur galima rasti Malaizijos karis ir Vakarų Afrikos Jollofą vienas kito žingsniuose, abu virti tokią pat aistrą kaip jų kilmės šalyje.
Pamirškite senas klišes apie švelnų britišką maistą. Nuo šurmuliuojančių turgų iki ramų šalutinių gatvių, Londonas siūlo šventę, kuri apima žemynus ir pasakoja daugybės kultūrų istorijas – lėkštę.
Panagrinėkime keletą geriausių tarptautinio maisto vietų Londone.
Susiję skaitykite: Kaip praleisti dvi dienas Londone: vietos vadovas
Štai apžvalga:
Patirkite geriausius Londono keliones į šiuos maisto ekskursijas
→ Miesto rinka ir „Southwark“: Mėgaukitės šešiais skirtingais degustacijomis nuo geriausių maisto vietų, pradedant dešros ritinėliais ir baigiant išskirtine maisto ir vyno poromis. Užsisakykite dabar!
→ „Brixton Food Food Tour“ skonis su Karibų, Afrikos ir Lotynų Amerikos skoniais: Mėgaukitės 6 degustacijomis iš 6 mažų įmonių „Brixton“, įskaitant autentiškus Karibų patiekalus, Jamaikos bėgimo pyragą ir Vakarų Afrikos „Jollof Rice“. Užsisakykite dabar!
→ Maisto kelionė po Londono istorinius barus: Išmokite Britanijos pub kultūros pranašumus ir trūkumus, kai paragaujate kabių, tokių kaip dešros ritinėliai, škotų kiaušiniai ir dar daugiau, visi puikiai suporuoti su alumi ir sidru. Užsisakykite dabar!
Kur rasti geriausią tarptautinį maistą Londone pagal rajoną
Tarptautinę Londono maisto sceną geriausiai tyrinėja kaimynystė, kiekviena siūlo savo unikalius skonius ir kultūrinį gylį. „Brixton“ yra drąsus ir sielos kupinas Vakarų Afrikos, Karibų ir Pietų Amerikos valgymas. Borough Market ir Pietų Londonas susimaišo su klasikine britų bilietu, pavyzdžiui, pyragais ir austrėmis su turtingais Indijos ir Karibų sintezės patiekalais, esančiais netoliese esančiame Tooting ir Covent Garden.
Centrinis Londonas ir Chinatown sujungia istorines barus su jutimine Azijos virtuvės švente. Važiuokite į Rytų Londoną, kad gautumėte autentiškiausių ir prieinamiausių miesto skonių-galvok apie Afganistano koldūnus, Malaizijos roti, Tailando džiunglių karis, Neapolio picą ir ikoninius 24 valandų bagelius.
Kiekviena sritis siūlo savitą kulinarinį pasą, todėl Londonas tampa tikra maisto mėgėjų žaidimų aikštele.
Mūsų draugas Kashas tyrinėjo daugelį šių populiariausių vietų, patikrinkite: Geriausi pigūs valgo Londonas
„Brixton“ – Vakarų Afrikos, Karibų jūros ir Pietų Amerikos gyvybingumas
„Brixton“ yra ten, kur pasiekė pasaulinius Londono skonius. Ši linksma kaimynystė yra jutiminis muzikos, freskų ir nepamirštamo maisto sprogimas. Čia suartėja Afrikos, Karibų jūros ir Lotynų Amerikos kultūros – ir maistas pasakoja visas jų istorijas.
Maureeno „Brixton“ virtuvė atneša „Gambian“ komforto maistą į gyvenimą lėtai paruoštais, sodriai patyrusiais patiekalais. „Jollof House“ virtuvė išlygina Vakarų Afrikos klasiką Jollof bulvytėspridedant tik tinkamą traškumą ir šilumą.
Ieškai drąsių Karibų skonių? Maureeno virtuvė (Taip, kitoks!) Pateikite geriausio „Brixton“ Karibų sielos maisto. Žengti į Pop Brixton Daugiau: išbandykite sultingą Smash Burgers at Bun N suma arba tyrinėkite drąsius, jaukius patiekalus „Black Star“ virtuvėkur Karibų jūros maistas yra įsivaizduojamas su nuojauta.
Lotynų Amerikos įkandimai taip pat klesti: Cantinho Mineiro ir SALPIKE Patiekite brazilą ir kitus Pietų Amerikos valgymus su nuoširdžia nuojauta ir šiltu svetingumu.
Miesto turgus ir Pietų Londonas-Britanijos kabės ir Indijos-Karibų jūros regiono sintezė
Borough Market šurmuliuojantys maisto kioskai yra maisto produktų magnetas, vejantis viską, pradedant šviežiausiomis austrėmis ir baigiant sodriais, nuoširdžiais pyragais.
At Ričardo Hawardo austrėsrasite šviežių „Essex“ austrių, suporuotų su prieinamu putojančiu vynu – švelniu, elegantišku ir gaivinančiu. Klasikiniam komforto maistui, Armentai pyragai ir košė Tiekia tradiciniai mėsos pyragai ir bulvių košė su petražolių alkoholiniais gėrimais, nostalgišku senosios mokyklos Londono įkandimu.
Pietų Londono Tootingo rajone Pietų Azijos maisto kultūra yra turtinga ir prieinama. Dawat Tooting ir Adchaya Siūlykite autentišką indišką ir Šri Lankos maistą su giliais, aromatiniais skoniais.
Eikite į šiaurę iki „Covent“ sodasir tu suklupsi Naujasis Delis Deli-Paslėptas perlas, siūlantis nuoširdžius indiškus-karibų suliejimo patiekalus dosnomis porcijomis. „Oxtail Curry“, „Jerk Chicken“, „Duck“ ir „Kiaulienos“ yra tik keli kasdieniai keičiantys specialūs produktai, kuriuose yra nuolatiniai pamušalai.
Toliau į pietus, Indijos namas Velingtono kelyje yra puiki vertė, skirta gyvybingi vegetariški ir mėsos patiekalai. Mėgstamiausi apima Navratan KormaAr Aloo GobiAr Dal Makhaniir Jeera ryžiaivisi pateikia patenkinamą prieskonių, turtingumo ir pusiausvyros derinį.

Centrinis Londonas ir Chinatown – pub kultūra ir Azijos kulinarijos stebuklų šalis
Centrinis Londonas be vargo maišo tradicijas ir įvairovę. Pradėkite nuo pintos Ye Olde Cheshire Cheeseužeiga, kuri nuo 1600 -ųjų tarnavo londoniečiams. Arba patikrinkite „Aria Golden Grill“kur „Global Grill Favorites“ daro patenkinamą sustojimą miesto širdyje.
Tada sekite nosį (ir apetitą) Chinatownkur kiekviena alėjos ir neoninių parduotuvių langas žada ką nors ypatingo.
„Chinatown Bakery“ yra saldžių dantų rojus, pradedant kokosų bandelėmis ir baigiant „matcha“ ritiniais. At Senasis Chang KeePaimkite auksinį kario pufą ir užkandį kaip vietinis Singapūre.
Taip pat pasirodė nauji mėgstamiausi: Bun namas pakelia nuolankią bandelę paryškintais užpildais, bet nepraleiskite jų Taigi prancūziškas skrebučiai– Kreminis, kokoso spalvos apreiškimas. At „Kung Fu“ makaronųIšbandykite Aštrus bulvių bulvyčių starteris—Krispy, punktualus ir visiškai priklausomybė.
O už ikonišką? Keturi sezonai yra jūsų einamasis. Jo Skrudinta antis yra garsus „Citywide“: lakuotas, sultingas ir vertas kiekvieno kąsnio.
Susiję skaityti: Geriausių istorinių barų Londone vadovas

Rytų Londonas – nuo bagelių iki Afganistano koldūnų, Malaizijos roti ir ugningų Tailando karių
Rytų Londonas yra kultūrų ir virtuvių sankryža – nesudėtinga ir be galo naudinga.
Pradėkite nuo klasikos Kepkite smėlio spalvos „Brick Lane“, kur šviežiai iškepta druskos jautienos bageliai patiekiami visą parą ir vis tiek kainuoja mažiau nei kava.
Italijos gatvės maisto mėgėjai plūsta Pietų Italija „Spitalfields“ turguje. Jų Pica su pinigine yra sulankstytas ir paruoštas gatvei, su plona, kramtoma tešla ir švieži ingredientai tiesiai iš Neapolio.
Už kelių kvartalų, Roti karalius Gailiai paguodžia Malaizijos tamilų maistą. Roti Chennaitraškus išorėje ir minkštas viduje, geriausiai suporuotas su jų parašu vištienos kariu.
Trokšta afganistano skonių? Netoli Oksfordo ir „Wonderland“, Karalius Kebabas yra ne tik kebabai. Išbandykite tradicinę Sutiko su Pilow su ėriuko koše, saldžiomis morkomis ir razinomis; berniukas (įdaryti plokščiai); arba nuosavybė Koldūnai su jogurtu ir lęšiais. Tai maistas, skirtas dalytis ir prisiminti.
Dar viena negalima praleisti: Nakhon Thai. Šis šiltas ir svetingas Tailando restoranas, pastatytas Rytų Londone, yra tikrasis sandoris. Žvaigždžių patiekalas? Džiunglių karis—Priešiškai aštrus ir kvapnus, o ne dėl silpno gomurio. Jei jūsų prieskonių tolerancija nėra bent 9 iš 10, apsvarstykite save perspėti.
Už plokštelės: patarimai jūsų Londono maisto produktų nuotykiui
- Važiuokite nuo turistinio tako: Geriausias maistas dažnai randamas už centrinių zonų – tokiose apylinkėse kaip Brixton, Rytų Londonas ar Tooting.
- Apimkite rinkas: Gatvės maisto kioskai „Spitalfields“, „Pop Brixton“ ir „Borough“ siūlo neprilygstamą vertę ir skonį.
- Eik globaliai su savo skoniu: Kiekvieną teritoriją traktuokite kaip pasų antspaudą – nuo Gambiano iki Malaizijos iki Afganistano per dieną.
- Būkite įdomūs, ne atsargūs: Kai kurie įsimintiniausi patiekalai yra iš bandymo, kad kažkas nepažįstamo, pavyzdžiui, džiunglių karis ar mantu.
Pasitelkime begalinę Londono šventę
Londonas nėra tik miestas, kurį aplankote – tai miestas, kurį valgote. Ir su kiekvienu kąsniu jūs paragaujate daugiau nei skonio; Jūs paragaujate migracijos, kultūros, atminties ir šeimos receptų, gabenamų per vandenynus.
Nuo Karibų troškinių Brixtone iki ugningo tailandietiško Curry Rytų Londone ir šilkinių ančių Chinatown mieste, Londono maisto scena yra tikra pasaulinė lentelė. Taigi atvykite alkanas ir likite smalsūs – nes čia visas pasaulis jūsų laukia lėkštėje.